2019-08-19 05:08:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kerülje az idősebb emberekkel az összecsapást

Napi horoszkóp augusztus 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az első sorsterületéről trigont ad az életörömök sorsterületén álló Merkúrra, elméje friss, gondolkodása kreatívabb a szokásosnál. Ma ön leginkább szórakoztat másokat, humorérzéke különösen erős.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az uralkodó planétája a Vénusz, a Nap és a Merkúr is az ön negyedik sorsterületén halad át, most ön szívesen tartózkodik szerettei körében, örömmel vesz részt az otthoni feladatokban, például a főzésben.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rengeteg időt tölt másokkal, rövid utazásokon, rokonlátogatásokon, egyéb ismerősökkel, telefonhívásokkal. Egy új kapcsolatot is bevonzhat a mai napon.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Kos jegyében önt most különösen aktívvá teheti, a Jupiter támogatásával ma az ön népszerűsége megnövekszik, az öröm iránti vágya igen erős, személyes kapcsolatai jól alakulnak, szeretteitől sok megbecsülést kap. Élvezheti ma mások segítő megnyilvánulását.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter áthaladása az ötödik sorsterületen, a Vénusz az ön napjegyében, szeretetet, szerelmet, szerencsét hozhat az életébe. A kreatív energiák, amiket ezek a bolygóállások adnak, lángra lobbanthatják ma az ön művészi adottságát vagy érdeklődését.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars átvonulása miatt ma ön sokkal energikusabbnak érzi magát, rengeteg lelkesedéssel veti bele magát ma bármilyen új dologba. Mivel felgyorsul minden ön körül, a balesetveszély is fennáll, éles szerszámokkal vigyáznia kell. Fejfájás nehezítheti meg a délutánt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold áthaladása az ön hetedik sorsterületén kiemeli a kapcsolatok fontosságát, ilyenkor még több kompromisszumra hajlandó, mint egyébként. Ma nagyobb figyelmet fordíthat külső megjelenésére és vonzerejére. A harmonikus környezet megteremtése is hangsúlyos.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hatodik sorsterületén áthaladó Hold egy kicsit introvertáltabb időszakot ígér, ez a rutinmunkának, például a takarításnak, vagy a hétköznapok újjászervezésének az ideje. Hangulata hatással lehet az egészségére is, ezt aláhúzza a Mars Szűz jegyében való elhelyezkedése is.
 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön ma az érzelmeire van hangolva, vágyakozhat valamilyen romantikus programra, ez az intimitás ideje. Élvezze ki a Hold nyújtotta szerelmes hangulatot!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Hold közötti kvadrát megakadályozhatja ma önt az érzelmei kifejezésében, és a tervei sem valósulnak meg az ön által elvárt módon. Kerülje az idősebb emberekkel az összecsapást, kissé borúlátó ma, mert nem kapja meg azt az elismerést, ami járna önnek.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön harmadik sorsterületén átvonulva trigont alkot a Merkúrral, ami képessé tesz önt most az összefogásra, a közös tervek megbeszélésére, esetleg azoknak megvalósítására.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön uralkodó planétája az ég tetején áll, ezért ma magabiztos és céltudatos, most kaphatja meg eddig végzett kiváló munkája eredményét. Egy folyamatban lévő ügyet is sikeresen befejezhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: